Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vendégszektor 9. szám

Ár:
990 Ft (943 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Örömmel tudatjuk az érdeklődőkkel, hogy megjelent a Vendégszektor kilencedik száma!
 
Az eddigiekhez hasonlóan e kiadvány is több hónapon át készült, és számos – sehol máshol nem olvasható – érdekesség található benne, mind a magyar, mind a külföldi szurkolói színterekről. Az utóbbi hetek és napok rendkívüli körülményeit figyelembe véve hálásak lehetünk, hogy sikerült kézzelfogható formában megjelentetni ezt a 68 oldalas újságot.
 
A fanzinban az árusítóhelyek feltüntetésén kívül továbbra sincs egy négyzetcentiméternyi reklám vagy hirdetés, és bár vannak érdeklődések e téren, tisztelettel visszautasítjuk ezeket; szeretnénk a továbbiakban is teljesen függetlenek maradni, bízva benne, hogy kizárólag az olvasóinknak köszönhetően fenn tud maradni a lap. Továbbra is büszkeséggel tölt el minket, hogy Európa-szerte egyre több fanatikus, gyűjtő keresi kiadványainkat, egyúttal érdeklődik a magyar szurkolói kultúra iránt. Hálásak vagyunk a szurkolói csoportok képviselőinek, akik örömmel segédkeznek egy-egy interjú megvalósításában vagy beszámoló megírásában. Továbbá köszönettel tartozunk a fotósoknak, akik önzetlenül bocsájtják képeiket az újság rendelkezésére.
 
Végül, de nem utolsó sorban pedig óriási köszönet mindazoknak, akik a magazin beszerzésével támogatják annak fennmaradását! Várjuk visszajelzéseiteket, véleményeiteket, valamint észrevételeiteket a kiadványokkal kapcsolatban!
 
Üdvözlettel, a Vendégszektor szerkesztői
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 30!

Leírás és Paraméterek

Kiadás éve 2020
Kötés típusa puha
Méret A5
Oldalszám 68
Súly 160 gramm
ISSN 2560-2543