Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vendégszektor 7. szám

Ár:
990 Ft (943 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
„...A Megyeri út felőli kanyarba mentünk be, hiszen a Nagyapánk is oda járt. Elkezdődött a meccs és nekem leesett az állam. Ami először megfogalmazódott bennem az az volt, hogy itt mindenki őrült. Akár az akkori Újpest Ultras, akár az összes többi szurkoló. Megtetszett, hogy mindenki elvakultan kötődik Újpesthez, és mindemellett üzeneteket hordoz a lelátó. Legyen szó a Csapat körüli dolgokról, társadalomkritikáról vagy politikai jellegű dolgokról. Mindig sokat jelentett nekem, ha van plusz tartalom. Nekem már akkor ezt jelentette az Ultra.

Pillanatok alatt a Táborban találtuk magunkat, illetve az UVB-ben. Majdnem kiugrott a szívem, amikor Guri megszólított, hogy segítsünk bevinni a lengetősöket a szektorba. Onnan már nem volt visszaút. Olyannyira, hogy előbb dobosként, majd előénekesként tevékenykedhettem a lelátó életében, amit mindmáig köszönök az akkori Ultras vezetésnek. Csodálatos érzés volt kifejezni a szeretetünket az Újpest iránt, elmondani véleményünket a mindenkori – ránk hatással lévő – problémákról. Részt vállalni abban, hogy egy egységes közösség álljon össze Újpesten.

Folytatva sorozatunkat, Rőzse után legújabb számunk előszavát szintén egy jól ismert lelátói arc, mégpedig az Újpest-tábor egykori előénekese, Kisfat írta. Ebből az érzelemdús bevezetőből olvashattatok most egy rövid részletet. A hetedik kiadványunk 68 oldal, melyben a címlapon feltüntetett interjúkon túl több – sehol máshol nem olvasható – túrabeszámoló is megtalálható, mint például az Ultras Kispest krajovai kirándulása vagy a Ferencváros zágrábi kiruccanása a Green Monsters megfogalmazásában. Ismét több oldalon keresztül lehet csemegézni a „Szemezgetések a magyar lelátókról” c. rovatunkban, melyben az elmúlt negyedév magyar szurkolói mozzanataiból válogattunk. Egyre több külföldi érdeklődik aktívan a fanzine iránt, így Európa-szerte folyamatosan nő azon fanatikusok, csoportok száma, akikhez ezáltal maradandó és „kézzel fogható” formában eljuthatnak a magyar táborok képei. 
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 30!

Leírás és Paraméterek

Kiadás éve 2019
Kötés típusa puha
Méret A5
Oldalszám 68 oldal
Súly 160 gramm
ISSN 2560-2543