Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vendégszektor 6. szám

Ár:
990 Ft (943 Ft + ÁFA)
Egységár: 990,00 Ft/darab
Elérhetőség: Raktáron
„...Aztán 1991-ben, mikor a többiekkel eljutottunk a sorsolás révén Genovába, a Sampdoria otthonába, folytatódott a tündérmese. Az addig csak újságokban, fotókon látott ultrák ott voltak előttünk, a szemünk előtt; és hazahoztuk őket bennünk, magunkban. Az érzés bennünk volt előtte is, csak nem tudtuk, hogy így hívják. Kis srácok voltunk, szerencsére azok is maradtunk ott, legbelül. Ma is egymás mellett állunk, mint ott, a Luigi Ferraris stadionban, mikor elhatároztuk, hogy sosem hagyjuk el a Kanyart és egymást. Az akkori társaságból maradtunk vagy egytucatnyian, akik a mai napig így gondoljuk. Deres lett a hajunk, vagy kikopott, de most is itt vagyunk, ami nagy szám magyar viszonylatban. Pár év elteltével lett még vagy 15 ember, akik szintén így gondolták, aztán még jöttek, és most még többen vagyunk, akik megőszülve állunk egymás mellett. És csak egymás szemébe kell néznünk, hogy újabb és újabb erőt gyűjtsünk a következő 10-20 esztendőhöz...”

Folytatva sorozatunkat, a Vendégszektor előszavának megírásához ismét egy elismert, a lelátókon több évtizede aktív arcot kértünk fel. A fanzine tartalmát ezúttal az Északi Kanyar kápója, Rőzse gazdagítja gondolataival, ebből olvashattatok most felvezetőként egy rövid részletet. Célunk továbbra is, – és ezzel is reméljük –, hogy akár csak egy csipetnyi is átragad majd a fiatal olvasókra a “nagy öregek” mentalitásából.

A Vendégszektor VI. száma ismét 64 oldal, közel fele-fele arányban tartalmaz hazai és külföldi lelátói témákat, melyek továbbra is természetesen mind eredeti, csak az újság számára készült egyedi anyagok; interjúk, beszámolók. Új rovatunkban “Szemezgetés a magyar lelátókról” címmel mindig az aktuális negyedév hazai vonatkozású lelátói képeikből válogatunk, így a külföldiek körében is egyre nagyobb érdeklődést kiváltó fanzine a magyar táborokról készült minőségi képeket még nagyobb mennyiségben tudja majd közvetíteni a nemzetközi futballfanatikus gyűjtők számára is.
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 30!

Leírás és Paraméterek

Kiadás éve 2019
Kötés típusa puha
Méret A5
Oldalszám 64 oldal
Súly 160 gramm
ISSN 2560-2543