Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vendégszektor 14. szám

Ár:
1.200 Ft (1.143 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

„...A viszontagságok, bizonytalansággal töltött hónapok után valami elemi erővel vette kezdetét a torna. Több tízezres tömeg vonult a Hősök terétől a Puskás Arénáig, a képek túlzás nélkül bejárták az egész futballvilágot, a szurkolói kultúrákkal foglalkozó oldalak pedig kivétel nélkül a magyarokról készült felvételeket osztották. Kilencven percen át tartó szervezett szurkolás, egy Gábriel arkangyalt ábrázoló monumentális koreográfia, több ezer fős „Fekete Sereg”, egy csodálatos Tábor, mely klubszínektől függetlenül egy zászlóért áll össze; a piros-fehér-zöldért. A játékosok mindent megtettek, sőt még egy lesgólunk erejéig fel is robbant a lelátó, végül sajnálatunkra a portugálok örülhettek a lefújáskor. A végeredmény 0:3, de egy olyan élményt, érzést kaptunk, amit nagyon nem akartunk elengedni…

Négy nappal később pedig ismétlés következett. De még hogyan?! A Nemzeti Tizenegy hihetetlen játékával döntetlent játszott a regnáló világbajnok ellen. Fiola Attila gólját követően egy nemzet szíve dobbant egyszerre, a stadionban őrület vette kezdetét, a félidőben ismeretlen emberek ölelgették egymást és úgy szóltak a dalok a szünetben, ahogy máskor egy mérkőzés alatt sem. Felejthetetlen élmény, nehéz mindezeket írásban visszaadni. Meglehet, hosszú évek óta a világot bejáró fanatikusok is elérzékenyülve élték meg a lefújás pillanatait. 

(...)

Hamarosan folytatódik ez a reményekkel teli história, de az elmúlt évek, évtizedekkel ellentétben, most valamilyen teljesen más érzés fogja el az embert. Szeptember elején Angliát fogadjuk, és ugye a kedves Olvasó is úgy érzi; miért ne tarthatnánk itthon azt a három pontot?”

A 76 oldalas kiadvány már beszerezhető a The Casual Budapestben és a Ziccer - TrollFoci Sport Pubban, illetve megrendelhető a vendegszektor.com oldalon keresztül. Várjuk majd visszajelzéseiteket, észrevételeiteket az újsággal kapcsolatban. Köszönjük!

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 50!

Leírás és Paraméterek

Kiadás éve 2021
Kötés típusa puha
Méret A5
Oldalszám 76
Súly 160 gramm
ISSN 2560-2543